EU Projekti

HZZ Samozapošljavanje

Potpora male vrijednosti u svrhu samozapošljavanja
ESIF logotip

Poslovnim planom planirano je otvaranje tvrtke CEW Inženjering d.o.o. pretežite djelatnosti Gradnja stambenih nestambenih zgrada, plan je obuhvatio predviđene aktivnosti i troškove tijekom prve godine poslovanja. Ukupni iznos potpore je 14.598,00 € bespovratno za opremu i 30% iznosa za obrtna sredstva. ESIF Financijski instrument.

Trajanje projekta rujan 2020.g do rujan 2021.g

Hamag Bicro – Zajam 69/30216

Program ESIF Mikro zajam za obrtna sredstva
Hamag Bicro logotip

Predstavljen je poslovni plan sa projekcijom poslovanja tijekom tri sljedeće godine počevši od 2023. te potreba za dodatno financiranje obrtnih sredstava radi omogućavanja poslovne održivosti i daljnjeg razvoja tvrtke. Ukupni iznos potpore 17.720,12 € od kojega bespovratno 1.461,09 €.

Trajanje projekta ožujak 2023.g do srpanj 2026.g

Recycling process of gypsum plasterboard

Business Development and Innovation Croatia Programme- Norway Grants
Norway Innovation logo

Poslovnim planom je predstavljen razvoj poslovne ideje prikupljanja i recikliranja gipskartonskih ploća koje su ostatak od gradnje na način da ih se koristi kao novi proizvod Poboljšivač tla sa primjenom u poljoprivrednoj proizvodni. Projektom je predviđena nabava opreme potrebne za prikupljanje i obradu prikupljenih ploča te najam prostora i trošak djelatnika. Ukupni trošak prve faze projekta iznosi 120.000,00 € od kojih prihvatljivih troškova 94.656,00 € od toga bespovratno 52.050,00 €.

Trajanje projekta svibanj 2023.g do travanj 2024.g

NATJEČAJI / TENDERS:
Opširnije / Read More

Građevinarstvo je komplicirano, dopustite da vam pomognemo

Kontaktirajte nas i dobiti ćete partnera u gradnji
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”
Zastava EU
ESIF logotip
Hamag Bicro logotip
apartmentpenciluserschevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram